18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Bajban vannak a bírák a birkadugással

2008.10.02. 11:01

Jeffrey Scott Haynes többször szexelt már állattal, de ezt a birkát még 2005-ben dugta meg egy bedfordi farmon. A Detroit Free Press szerint az állat gazdájának feltűntek a sérülések, orvoshoz szaladt, ahol aztán DNS-vizsgálat alapján azonosították főhősünket. A bizonyíték egyértelmű, Haynes két éve a börtönben ül szodómiáért. Igen ám, de a bíró azt is kérvényezte, hogy a fickót regisztrálják azon a publikus listán, ahol a többi michigani szexuális bűnelkövetőt. Haynes fellebbezett és nyert, ugyanis az állami törvények szerint a szexuális bűnelkövetéshez áldozat kell, az áldozat pedig csak ember lehet. Ha egyszer tehát kiengedik a most 45 éves pasit, elvileg szabadon garázdálkodhat a farmokon, szóval ha Michiganben vennél nyájat, őt ne engedd be.

Nem ez volt az első eset, hogy a bíráknak gondot okozott a birkadugás. Tavaly egy holland férfi erőszakolt meg egy bárányt, de mivel ott nincs külön törvény a szodómiára, az erőszaktételt pedig csak az áldozat vallomása erősíthetné meg, a pasas megúszta a dolgot.