Egyszer valamelyik filmben hallottam, hogy a nő kezében van egy tutibiztos módszer, amivel el tud kerülni egy dugást, amit nem szeretne. Az állítást alátámasztom.



Van egy férfi, aki mocskosul tetszik, ezerszer elképzelted, milyen az ágyban. Láthatóan te is bejössz neki, ami igencsak jól esik az egódnak, ám van egy apró bibi: a pasi tiltott gyümölcs (ami persze még vonzóbb, de pont ezért veszélyesebb). Józanul végiggondolva megbeszéled szépen magaddal, hogy semmiképp nem fogsz elcsábulni, elég erős vagy ahhoz, hogy ne zuhanj a karjaiba. Az első italig.

Utána még inkább vonz a fickó, a második/harmadik pia után pedig már a józan eszed is messze jár és a barátnőd is hiába rángatná a szoknyád szélét, hogy nem szabad, nekiesnél, mint macska a Whiskasnak. Ámde, ha elég előrelátó voltál és tudatosan nem borotválkoztál meg otthon, ez mindenképp elég visszatartó erő. Ha lent szúrsz, mint egy sündisznó, nincs az a non plus ultra pasi és nincs az a helyzet, amikor erősebb lenne a szenvedélyed, mint a büszkeséged. Szúrós puncival holtbiztos, hogy nem fogsz kefélni.