Megkérdeztünk néhány pasit, mire vágyik egy nővel kapcsolatban. Az eredményen nem lepődtünk meg túlzottan. Azt mondják, ha jól szopsz és tudsz főzni, már nyert ügyed van. Tényleg ez a kulcs a pasikhoz?

Tehát az álomnő minden nap rohanjon haza munka után, főzzön háromfogásos vacsorát az alfa hímnek, de lehetőleg még előtte ajánlja fel orális szolgálatait. Természetesen, hogy ne legyen olyan egyforma minden nap, néha csak előjátéknak szopjon, máskor meg előétel gyanánt, végigjátszva, elvégre fehérjedús a cucc.



Néha lehessen gerincre vágni a konyhaasztalon, vagy a konyhapultra hajolva tehesse be a lompost a pasija, az asszony legyen nyitott bármilyen szexuális játékra. Persze ha nincs kedve a ház urának dugni, akkor csak szó nélkül tegye le elé a kaját, ne feledkezzen el közben a megfelelő hőmérsékletűre hűtött sörről és véletlenül se állja el a tévét, amelyen sportcsatorna fut.

Ha néha nem bírja a gyűrődést, csak szorítsa össze a fogát s jusson eszébe: ha egy pasi farka üres, a gyomra pedig tele, akkor elégedett és boldog. Egy elégedett és boldog pasit pedig kenyérre lehet kenni. A kenyérre kent pasi pedig a nő kívánságait is teljesíti. Kezdheti mindjárt néhány forró nyelvcsapással egy arasznyira lefelé a köldöktől.