Új sorozatot indítunk a Muffinon, amelyben olvasóink számolnak be különböző szexuális kalandjaikról. Emlékezetes éjszakád volt? Nem állt fel a pasidnak? A nő, akit hazavittél egy szórakozóhelyről, túl szőrös volt, ezért végül nem dugtad meg? Különleges helyen keféltél? Írd meg nekünk, hadd éljék át mások is a kellemes vagy épp kellemetlen helyzeteket. A kalandokat ide küldhetitek. Addig is, itt az első:

A pasi biztosra ment: a nő a hegy tetején majd elámul a panorámán, ő meg majd beveri a lompost hátulról. Az ötlet bevált. Jó tanács: legközelebb gumi nélkül ne indulj a Gellérthegyre sétálni.



"Egyszer volt életemben igazi panorámaszex-élményem. Az aktuális pasimmal andalogtunk huszonévesen, sötétedés után a Gellérthegy oldalában, amikor egy kis levegővételnyi szünet után megálltunk egy lépcsőfordulóban. Gondoltam indulhatunk is tovább, amikor hátulról hozzám simult a pasi és elkezdett csókolgatni. Én csak néztem a tájat egyre csak elhomályosuló tekintettel, miközben egy dagadó farkat masszíroztak nadrágon át a fenekemhez.

Meg akartam fordulni, de a határozott kezek egyértelmű utalást tettek arra, hogy nézzem a kivilágított hidat tovább, miközben óvatosan lejjebb húzta a nadrágomat, s már ruha nélkül verte hozzá a farkát a fenekemhez. Nagyon beindító érzés volt, főleg, hogy bárki észrevehetett minket, így próbáltam úgy helyezkedni, hogy becsúsztassa a puncimba, amit kell. Úgy tűnik, hogy a kézzel verés jobban bejött, mert csak a kezét dugta be, s csak a szex végére hatolt be igazán, akkor viszont jól megtolt hátulról.

Nem volt nálunk gumi, a végtermék a bokorban landolt, de végül biztosan jót tett a fehérje a cserjésnek. Nekünk meg a magaslati levegő…"

Judit, 27