A mai történetből kiderül, hogy idős asszony nem vénasszony, sőt, az érett kornak is megvannak az előnyei. Tamást csak az elején zavarta a korkülönbség, a háj és a szőrös muff, a végén annyira belejött a "huncut karneválozásba", hogy rákattant az idősebb korosztályra és azóta is az érett nőket hajtja.

 

"Két éve Győrben, 34 évesen egy társasházban laktam, amikor a szembe-szomszédba beköltözött egy idősebb, 60 éves nő. A lakást bérelte, hetente csak pár napot volt ott, mert a városba piacozni járt (gagyi ruhákat árult). Az volt a szokása, hogy mindig a lépcsőházban dohányzott, ezért gyakran találkoztunk. Egy ideig csak köszöngettünk egymásnak, majd később mondta, hogy csüccsenjek le és szívjak el vele egy cigit. Nagyon közvetlen volt és olyan szavakat használt (pl.: huncutkodás, lompos, stb.), amivel valahogy nem volt ciki a szexről beszélgetni, bár az elején eléggé feszélyezett voltam. Aztán később már szinte csak arról beszélgettünk, de meg sem fordult a fejemben, hogy valami történhetne, sőt még kívánatos nőnek sem tartottam.



Végül ő kezdeményezett, behívott egy konyakra (azt nem szeretem, ezért sört kaptam). Egy darabig beszélgettünk, aztán mondta, hogy feszültnek lát és van egy nagyon jó „lazító, cuppantós különlegessége”. Nem vágtam, mire gondol, de elég hamar a lényegre tért és a farkam már a szájában is volt. Sok (fiatalabb, vagy velem egykorú) lánnyal voltam együtt előtte is, de az a „cuppantás” életem legjobbja volt. Majd pikk-pakk, a szoknyát le sem véve meglovagolt. Aznap más nem történt, dumáltunk még egy kicsit és mindenki ment a dolgára.

Másnap „véletlenül” megint összefutottunk és a lakásában kötöttünk ki. A cuppantás után nekiállt vetkőzni. Nem volt kis darab, molettnek nevezném inkább. Nagy cicik, úszógumi, nagy popsi és full szőrős pina. Próbáltam rávenni, hogy utóbbinak essünk neki egy borotvával (gentleman lévén, a szőrtelenítésben felkínáltam a segítségemet), de elzárkózott a művelettől mondván, hogy az ő korában a csupasz punci nem szokás, meg ráadásul otthon férje is van, aki észrevenné. Nem volt mit tenni, természetesen történt meg a dolog.

A szőrössége, az úszógumija és a kora csak az elején zavart, később egész hozzászoktam. Az volt a jó vele, hogy nem kellett rohanni, nem kellett vigyázni (nyugodtan fröcskölj tele édes) és az együttlét nem dugás, nem baszás, nem szex, hanem kellemes huncutkodás volt. Úgy három hónapig tartott a huncut karnevál, aztán egyik napról a másikra eltűnt. Kiderült, hogy elfelejtett albérletet fizetni és kirakták a szűrét, megszakadt a kapcsolatunk.

Azóta rá vagyok kattanva az idősebb nőkre, de nem jön össze a dolog. Volt akit a korkülönbség zavart, volt aki aranyos volt, de állandóan azzal nyaggatott, hogy mi lesz 10 év múlva (mert ő a halálig szóló komoly kapcsolatban gondolkodott), volt akitől én paráztam be (hogy bemutat a fiának, aki idősebb, mint én).

Ha esetleg megjelenik a levelem, akkor kíváncsi lennék a kommentelők véleményére, másoknál működik-e egy komoly korkülönbséges kapcsolat, ha igen, akkor hogyan és milyen módon ismerkedtek meg."

Tamás, 36

Neked is van érdekes dugós sztorid? Küldd el nekünk!