Tizenévesen az embert még nem annyira érdeklik a körülmények, ott dug, ahol csak tud. A helyszín lehet akár közterület, mondjuk egy buszmegálló is. Csak egy indiai bő szoknya kell hozzá, meg egy álló farok. Kíváncsiak vagyunk, a történet után hány olvasó pásztázza majd tekintetével a Keletinél a hetes busz megállóját és vajon mikor jön vissza a divatba a bő szoknya. 



"Az egyik közterületes szexemre a hetes busz megállójában került sor. Persze nem volt csúcsforgalom, késő este volt, s a pasi ölében ülve csókolóztunk, amikor keményedett a fenekem alatt a dolog. Ez 17 évesen gyakorlatilag egyet jelentett az azonnali szexszel, ami alig észrevehető ölben ficergéssel kezdődött. Persze nem gondoltam, hogy végül rendes dugás lesz belőle, de a pasim már nagyon unta a tapizós történetet, meg gondolom akarta, hogy egy kicsit én is szívjak, ne mindig az ő gatyája legyen tele.

Szerencsénkre akkor volt divat a hosszú, indiai szoknya, így hát egy határozott mozdulattal belém tolta a farkát úgy, hogy kívülről a textilnek köszönhetően észre sem lehetett venni a dolgokat. Azért mepróbáltunk kevésbé feltűnőek lenni, ha valaki látta a szexet, akkor tisztes távolságból csak. Nem mertem nagyon mozogni, csak lassan, de határozott ütemben, végül annyira fel voltunk húzva, hogy ez is elég volt ahhoz, hogy elmenjünk.

A vége persze nem volt diszkrét, a pasi keze hajtotta az ütemet, nem volt megállás, a fenekem meg szinte magától ugrált, nem lehetett abbahagyni. A pasi még fel is nyögött jó hangosan, meg az arcára volt írva, hogy ez most kurva jó volt (szó szerint), szóval ingyen mozit kapott a Keleti azon az estén. Ha arra járok, minden alkalommal megdöbbenek magamon, hogy ezt akkor hogyan mertük csinálni."

Éva, 30

Neked is van érdekes dugós sztorid? Küldd el nekünk!