18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Moszkvában divat a G-pont megnagyobbítása

2008.10.20. 16:10

A moszkvai hölgyek egyre gyakrabban fordulnak plasztikai sebészhez az örömtelibb szex reményében, hogy az orvosok műtéti úton aktiválják - vagyis megnagyobbítsák - az úgynevezett G-pontot - írja az MTI. Viktor Szamarcev plasztikai sebész a Moszkovszkij Komszomolec című lapnak elmondta: a műtétet még csak rövid ideje végzik, de jelenleg minden második hozzá forduló hölgy ezt kéri. A beavatkozás lényege, hogy hialuronsavból készülő gélt fecskendeznek a területre, ettől a G-pont megnagyobbodik, s már a legkönnyebb érintésnél is kéjérzetet okoz. 

A hialuronsav, amely a szervezetben is létezik, s sebész állítása szerint károsodást nem okoz, s mintegy másfél év alatt teljesen felszívódik. Azután esetleg újabb műtétre lehet szükség, de gyakori, hogy az injekció helyén új szövet képződik, és több injekció nem kell. Az orvosok úgy vélik, hogy a műtét hatása inkább lélektani jellegű, amennyiben az ilyen beavatkozást kérő hölgyek eleve, s ettől kezdve még inkább nagy figyelemmel viseltetnek a szex iránt.