horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Dugósblog: A mosógép felizgat

2008.10.25. 09:00

Gabi tudja, milyen a jó szex: egy éjszaka alatt erkélyen, ágyban, zuhanykabinban döngették. A mosógép látványa azóta is izgalomba hozza. A dugósblog folytatódik.

"Én nő, 28, pasi 29. Nemrég jöttünk csak össze, amikor egy házibuliban alaposan bepezsgőztünk, majd mikor a többiek kitalálták, hogy menjünk át egy szórakozóhelyre táncolni, mi inkább hívtunk egy taxit és a pasi lakása felé vettük az irányt. Út közben megálltunk egy benzinkúton gumit venni, az út maradék részén a taxi hátsó ülésén már alig bírtunk magunkkal.Ahogy beléptünk az ajtón, mint az amerikai filmekben, már az előszobában egymásnak estünk, két perc alatt jutottunk el a hálószobáig. Kicsit szarakodtunk a gumival, de sehogy sem esett jól, így mellőztük az eszközt. Inkább kimentünk az erkélyre, a pasi feltett a korlátra és úgy döngetett, majd az erkélyjelenetet megismételtük úgy, hogy hátat fordítottam neki és a korlátba kapaszkodtam. Remélem, a szomszédok és a járókelők nem ébredtek fel, nem voltam túl csöndes.

Visszatértünk a hálóba és befejeztük a szexet. Legalább 10 percre. A következő menetre a zuhanykabinban került sor, ahol sikerült letépni az ajtó egyik fogantyúját. Csuromvizesen másztunk ki a zuhany alól és felavattuk a mosógépet is. Bár a pasival már nem vagyunk együtt, azért ha meglátok egy mosógépet, mindig eszembe jut, ahogy lábam a nyakában, ő szorítja combjaim. A mai napig adrenalin árad szét bennem, amint felidézem ezt az éjszakát. "

Gabi, 30

Neked is van érdekes dugós sztorid? Küldd el nekünk!