Dugósblogunkban ma Gábor szüzességének elvesztéséről olvashattok. Mit tanít egy harmincas nő egy szűz fiúnak? Tripperteszt, fájdalmas szárazszex, teli hólyag és szétfolyt tejszínhab. De nyalni mindig kell.

"Körülbelül 14 éves korunk óta készültünk a haverokkal a nagy eseményre, a szüzesség elvesztésére. Az egyik barátunk addigra már többször is túlesett a dolgon (rutinos versenyzőnek számított), az ő szakmai segítségével történt a felkészülés. Elmondta, hogy egy kispárnára feküdve kell gyakorolni, az nagyon hasonlít a közösülésre. Szex-biztonsági kérdésekben is felvilágosított bennünket, így megtudtuk meg kell ujjazni a lányt aktus előtt és ha felszisszen, akkor óvakodjunk tőle, mert szinte biztos, hogy tripperes.



Egy év rendszeres kispárnatréning után elérkezett a nagy pillanat, megismerkedtem egy 16 éves osztrák lánnyal a balatonfüredi diszkóhajón. A lány nyitott volt mindenre, pár perc csókolózás után hagyta, hogy elvégezzem rajta a tripper-tesztet (nem mondtam el, mi a célom vele). Nem tököltem sokat, félrehúztam a bugyiját és egy gyors, határozott mozdulattal felküldtem az ujjamat, de nem jártam szerencsével, mert a kurva tripperes volt. Úgy gondoltam fő a biztonság, ezért életem első dugása helyett inkább visszamentem a táncolni.

A következő nyáron még mindig szűz voltam, de vízibicikli-kölcsönzős fiúként jó esélyekkel indultam a lányoknál. Egy 30 év körüli német lány, (Anett) naponta többször is jött tekerni, állandóan mosolygott rám. Összeszedtem az összes bátorságomat és megkérdeztem, eljön-e velem este moziba (mekkora barom ötlet volt, így utólag). Igen mondott és este 9-kor beültünk a 8. utas a halál című horrorfilm kertmozis vetítésére. Már a főcím közben elkezdte masszírozni a szerszámomat, ezért megbeszéltünk, hogy inkább elmegyünk sétálni a város közepén lévő kiserdőbe. Leültünk egy padra, kicsit csókolóztunk és lerántotta a rövidnadrágomat. Nem cicózott sokat, lekapta a bugyiját és gyorsan rámült. Olyan fájdalomban előtte még nem volt részem (nem volt teljesen nedves). Átfutott az agyamon, hogy mit szeretnek az emberek a szexben, ha ennyire fájdalmas? Pár másodperc után persze már nekem is jó lett, de nem tudtam elmenni, mert nagyon kellett pisilnem. A pisilés után nem folytattuk, azt mondta, hogy inkább másnap.

A következő alkalomra felkészültem szex-tudor barátom (a kispárna és az ujjazást követő) harmadik tippjével: tejszínhabbal. Másnap Anett szállodai szobájában találkoztunk. Fogtam a tejszínt és ami volt a dobozban, mindet ráfújtam, csak nem vettem figyelembe a kánikulát, illetve azt, hogy pár nyalás után nem fogom kívánni a meleg és szétfolyt tejszínhabot... Anett röhögött rajtam egy jót, letusolt és utána megtanított mindenre. Kicsit önző volt a lány a szex terén, ezért a nyelvemet nem éreztem a nap végére, de összességében jó volt a dolog, élveztem.

A mai napig az ő tanításából élek, ami a következő:

1. lány simogatása (intro)
2. lány nyalása
3. action
4. rákérdezés, hogy a lány kér-e még nyalást (ő mindig kért)
5. alvás helyett lány simogatása legalább 10 percig (levezetés)"

Gábor, 34

Neked is van érdekes dugós sztorid? Küldd el nekünk!