Újabb aranyos sztorira bukkantunk a fórumozók között, most Monneé osztotta meg önkielégítéséről szóló történetét az érdeklődőkkel, lévén bizony a nők is maszturbálnak, nem csak a férfiak!



"Német csatornán láttam szexfilmet és nagyon izgató volt. Mindig este a TV előtt ültem és kapcsolgattam, ha benyitott anyukám, hogy most már le kellene feküdnöm aludni, akkor gyorsan átkapcsoltam. De ekkor még nem csináltam semmit. Egyszer a WC-n pisilés után megnéztem magam és akkor fedeztem fel a csiklómat és nagyon érzékeny volt, ahogy hozzáértem, meglepődtem az érzésen, de még akkor sem történt semmi konkrétan, csak akkor már tudtam, hogy mihez kell hozzáérni, hogy jó legyen. Aztán egyik este már lekapcsolt villany mellett nem tudtam elaludni, nagyon izgatott voltam és éreztem, hogy szeretnék valamit odadugni a puncimhoz, ezért vagy egy párnát, vagy egy nagy szőrmés plüsst tettem oda (nem emlékszem melyiket, gyerekként ezt a kettőt használtam), mozogtam rajta és hihetetlen robbanás volt, alig tudtam visszafogni a kiabálást.

Azóta párnát, vagy rezgős csiklószívót használok. Ha gyors feszültséglevezetést akarok, akkor puha párnát szorítok a lábam közé, lehúzom a csiklóról a bőrt, hogy jobban érezzem és valamit, mondjuk gombócba gyúrt papírzsepit teszek a punci bejáratába, hogy kicsit ott is érje nyomás, mikor mozgok a párnán. Ha lassabb, de nagyobb élvezetet akarok, akkor a rezgő csiklószívót használom, és közben nézek valami szexfilmet."