18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Mire gondolnak a pasik rejszolás közben?

2008.11.07. 10:30
Szandi rajtakapta a férjét rejszolás közben, de a pasi azóta is tagadja, hogy bármikor is magához nyúlt volna. A 31 éves nő nem igazán tudja, mit kellene tennie – barátnőivel nem tud ilyen témákról beszélgetni, de feldolgozni sem tudja magában a történteket. Mire gondolnak a pasik, miközben feleségük mellett polírozzák a bohócot? Mit kell ilyen esetben tennie egy nőnek?


"Az eső alkalom néhány hónappal a házasságunk után volt, este már elaludtam, amikor egyszer csak arra ébredtem, hogy furán, ritmusosan mozog az ágy alattam, majd rádöbbentem, hogy a férjem veri magának. Háttal feküdtem neki, és olyan zavarba jöttem, hogy ne tudtam mit tegyek, majd egyszer csak elkezdett nyögni, mint amikor szex közben elélvez, csak halkabban, és utána abba is maradt a mozgás. Azóta pedig megfigyeltem, hogy vagy este maszturbál, miután elaludtam, vagy reggel, mikor még alszom, mivel korábban kel a munkája miatt. Ilyenkor általában a fotelben ül a hálószobánkban és úgy veri magának. Úgy tettem és azóta is úgy teszek, mintha nem vettem volna észre, de egyszer összeszedtem magam és rákérdeztem, mire ő tagadta, hogy maszturbált volna. Igencsak zavart és zavar most is, azon gondolkozok, hogy vajon rám gondol-e közben vagy más nőre."