Ha szereted, ami a pasid lába között van és édesszájú vagy, akkor a következő nyalánkságokat neked találták ki. Szopogass farokcukrot, nyalogass pénisz alakú nyalókát és játssz nyelvvel a gumicukorral! Ezek a farkak sosem mennek el!
 

Pálcikás cukor

Tizenöt grammos rózsaszín cukorpénisz, a heréken fekete cukorgolyókkal. Azoknak ajánljuk, akik a szőrös farkat szeretik. A pálcikás cukrot bárhová magunkkal vihetjük, lehet vele sétálni (és akár tüntetni is), egyedül, baráttal, barátnővel. A pálcikára applikált édességet 490 forintért vesztegetik.

  
 



Gumicukor

Ezerhétért kapható a 150 grammos kiszerelésű gyümölcsízű gumicukor, amelyben színes farkak várják, hogy valaki a szájába vegye őket. Nem kell velük óvatosan bánni, az sem baj, ha fogaid közé kapod őket.

 



Pehelycukor

A csinos kis fémdobozban lapuló péniszekért ezerötöt kérnek. Bárhol fogyasztható, akár tömegközlekedési eszközön is. A cukorkák mentolos ízesítésűek, ezért fogyasztás után nem tanácsos élőben folytatni a szop(ogat)ást.




 

Tészta

Főzz ki egy adag farok alakú tésztát, cukrozd meg és ne legyen bűntudatod, ha kétpofára zabálod a farkakat. Rosszul látó nagymamák elől gondosan elzárandó, nehogy összekeverjék a betűtésztával, és a péniszeket főzzék az unoka levesébe. A termék ára kissé borsos, 2600 forint a doboz tészta.

 

 


Zselés gumicukor

Élethű pénisz gumicukorból, avagy kétszeresen kényeztetheted magad a pezsgőízű 18 centis zselés darabbal. A hatezer forintos árat túlzásnak találjuk, ennyiért fullos (zenélő, világító, rezgő) vibrátort lehet vásárolni.

 

 

Csoki

Vacsora után jól tud esni egy doboz bonbon. Képzeld el, ahogy a farok olvadni kezd a szádban. Ideális vendágváró édesség is. A bevállalósabbak megkínálhatják vele anyósukat is.

Az élményért 2800 forintot kell fizetni, ezért 10 darab mentollal töltött péniszt kapsz.


 


Csokinyalóka

Három az egyben termék: ezerötért farok is, csoki is és nyalóka is. A csoki csak a szádban olvad!

Ha lehet, gyerekeknek ne adjuk.







Ehető tanga
 

Ha ragaszkodsz az igazihoz, és egyben édességigényed is kielégítenéd, vegyél a pasidnak egy cukortangát 2700 forintért, majd kajáld le róla.

Aztán jöhet az igazi.