18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Bárhol kefélnek a szexéhes párok

2008.11.11. 20:00

Dugósblogunkban már olvashattatok néhány nem szokványos helyszínt a szerelmi légyottra, most pedig egy külföldi szexfórumból csemegéztünk. Hol dugnak az amerikaiak?Egy fórumozó szexelt már iskolai vécében, fényes nappal és éjjel a tengerparton, moziban, úszómedencében és templomban is, egy másik pedig arról mesélt, hogy felavatták egy luxushajó kaszinóasztalát és egy üvegliftben is keféltek.Autós szexről többen beszámoltak, volt, aki menet közben szopott, és akadt, aki autós moziban figyelt a film helyett a partnere nemi szervére. Egy Lucky nevű felhasználó pedig egy százzal robogó kamion sofőrjeként dugott és élete legjobb élményeként tartja számon ezt a kufircot.

Úgy látszik, a tengerentúlon is találékonyak a szexéhes párok, a szexhelyszínek között található könyvtár, focipálya, gyorsétterem mellékhelyisége, oltár, csónak, motorháztető, park, vonat, busz, kórház, és persze elmaradhatatlan sztorik olvashatók a repülőgépek vécéjéről. Te milyen különleges helyszíneken dugtál?