horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Rajongóknak kínálta fel magát a pornószínésznő

2008.11.18. 18:00

Különleges ajándékkal kedveskedik a HellHouse Media pornóüdvöskéje. Moxxie Maddronnak ugyanis az az ötlete támadt, hogy bevonja rajongóit a szexiparba, és minden hónapban kiválaszt valakit magának, akivel kufircolnak egy kellemeset a kamerák előtt. A művésznő arra ösztönzi honlapjára előfizető látogatóit, hogy győzzék meg arról, ők a legmegfelelőbb személyek arra, hogy a már sokat látogatott lukba csúsztathassák szerszámukat. A pornósztár a legkreatívabb, legerotikusabb történet írójával fogja egy menet erejéig összegyűrni a lepedőt, amit természetesen mindenki más viszont fog látni az interneten - és amennyiben az akciók sikeresnek bizonyulnak, még egy DVD kiadását is fontolóra veszik.

Maddronnak elmondása szerint ezzel nagy álma válik valóra, hiszen amióta profi dugással bizniszel, azóta vágyik arra, hogy valamelyik hardcore rajongója akassza be neki a lompost. Elvárása szinte csak annyi, hogy a piszkos fantázia ellenére azért épelméjű legyen a bátor jelentkező, a HellHause szóvivője pedig majdnem összepisilte magát gyönyörében, hogy valaki ennyire lelkes és elkötelezett a vállalat iránt.