Az angliai műteremmel rendelkező fiatal szobrász, Jamie McCartney nemcsak egész testeket, de vulvust és péniszt is öntött már gipszbe, broznba vagy éppen gyantába. A szobrász 2008 elején már második alkalommal nyerte meg az Erotic Signature versenyt, ahol az érzéki műalkotások kaptak teret. McCartney a "The Spice of Life" című művével léphetett a dobogó legfelső fokára, ami a weboldalán is megtekinthető. Alkotásán vegyesen láthatók falloszok, fenekek, mellek és női alsótestek.

McCartney 160 nőt hívott be a brightoni műtermébe, hogy kiöntse azokat a nemi szerveket, amik majd a "Design a Vagina"-projekt részesei lesznek. A videót egy önként vállalkozó nő töltötte föl a YouTube-ra, aki a többi versenyzővel együtt megörökíttette nemi szervét. A szobrásznak egyébként további 50 jelentkezőre van még szüksége, hogy befejezze művét, ugyanis a 160 nőből 10-en megfutamodtak.

McCartney nem csak erotikus munkákra szakosodott, gyakorlatilag bármit bevállal. Díszleteket és maszkokat is készített már, neki köszönhetjük a Casino Royale és a V, mint vendetta kellékeinek egy részét is. A szobrász szívesen készít lenyomatokat egész testekről is, ami azért annyira nem kifizetődő: míg egy portrét már 50.000 forintért is megkaphatunk nála, addig testünket milliós összegért örökíti meg.