horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Plasztik prostik népszerűsítik a román kertitörpéket

2008.11.26. 18:00

Egy román vállalkozó hatalmas felháborodást váltott ki szomszédaiból, amikor plasztik prostituáltakat állított ki az utcára, hogy népszerűsítse kertitörpe üzletét. A környéken élőknek az a problémája, hogy ezek a valósághű plasztik babák elvonják a motorosok figyelmét a vezetésről, emellett pedig helytelen képet közvetítenek a gyerekeknek. „Nem gondolom, hogy erkölcsös lenne ilyen dolgokat kiállítani az utcára. Nagyon rossz hatással lehetnek a gyerekekre, és akkor még nem is beszéltünk a mélyen vallásos emberekről, akik nem tolerálják ezeket a dolgokat” - véleményezte egy helyi lakos, Georghe N. a fagyoskodó műprostikat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 27 éves Lilieciben élő Christi Birgu nem érzi jogosnak a felháborodást, és kijelentette, a plasztik prostik márpedig kint maradnak az utcán. „A „lányaimat” sokan megdudálták, de nem igazán vettek belőlük. Néha attól félek, hogy valakinek majd balesete lesz, mert nem az útra figyel, engem pedig lecsuknak” – nyilatkozta Birgu az ananova.com-nak. A kertitörpéken és a prostituáltakon kívül Birgu élethű másolatokat is készít híres emberekről. Az arra vágyók megtalálhatják nála Elvis élethű mását, de sportcsillagokat, mesefigurákat és állatokat is vásárolhatnak.