Mai szexmesénkben Laci mondja el hogyan vette el majdnem egy fiatal lány szüzességét puszta lovagiasságból. A történet tanulsága, hogy szűz lányokkal tudni kell bánni, Lacinak pedig üzenjük, hogy az egészséges punci sohasem rossz szagú. Egyébként ha neked is van tanulságos dugós sztorid, oszd meg velünk!

Sokáig egy sorházban laktam, ott ismertem meg Julit, aki a nyarakat a szomszédban, a nagymamájánál töltötte. Juli kiskorában egy elkényeztetett, kibírhatatlan, idegőrlő, nyafogós lányka volt, ki nem állhattam. Aztán, ahogyan növekedett, úgy vált egyre normálisabbá, elviselhetőbbé. Körülbelül 10 éves lehetett, amikor szerelmes levelet írt, tudatta velem, hogy én vagyok álmai férfija és velem fog először csókolózni. Aranyos volt, jót kuncogtam rajta. Nem sokkal később a szüleim elváltak és elköltöztünk a sorházból.

Pár év múlva, egy nyári estén a barátaimmal pont biliárdoztunk, amikor megszólított egy lány, hogy beszélni szeretne velem. Mondta, hogy ő Juli és arra szeretne megkérni, hogy vegyem el a szüzességét. Majdnem padlót fogtam, nagyon kikupálódott a csaj, teljesen máshogyan nézett ki, mint amikor legutoljára láttam!

Kérdeztem, hogy miért én és, hogy egyáltalán mennyi idős. Azt válaszolta, hogy 17 éves és van egy komoly barátja, akivel a nyári szünet után szeretne lefeküdni, de nem akar tapasztalatlanul ágyba bújni vele, mert a srác is szűz.

Próbáltam lebeszélni a dologról, de nem hagyta magát, mondván, hogy bennem bízik és, hogy már kiskora óta tetszem neki. Ezek észérveknek tűntek, nem volt mit tenni, belementem a dologba. Felmentünk hozzánk. A fürdőszobában kezdtünk egy közös zuhannyal. A puncija csak a bikinivonalig volt borotválva, javasoltam neki, hogy szedjük le teljesen, úgyis ez a divat, meg én is szeretem kopaszon. Nem hagyta, mert félt az anyjától, hogy ha az meglátja a kopasz punciját, akkor elveri mint a szódás a lovát, ugyanis megbeszélték, hogy Juli 18 éves kora előtt nem veszti el a szüzességét. A punciszőr a helyén maradt.

A fürdés után bementünk a szobába. Keresetem egy lassú zenés CD-t és felkapcsoltam a kislámpát, a hangulatfényt. Kérte, hogy gyújtsunk gyertyát, de az nem volt otthon. Lefeküdtünk az ágyra. Láthatóan nagyon zavarban volt, meg azért én is egy kicsit. Aztán megcsókoltam. Tűzforró volt az ajka, életem egyik legjobb csókja volt!

Közben a cickóit simogattam, és csak egy pár perc után keményedtek meg a mellbimbói. Ekkor támadásba lendültem a nyelvemmel és a számmal is, finoman nyalogattam és csókolgattam a melleit. Eközben Juli úgy feküdt, mint egy bot. Megfogtam a kezét és a farkamhoz húztam, erre elkezdte azt vadul rángatni. Megsúgtam neki, hogy eleinte lassan kell húzogatnia. Teljesen meglepődtem, amikor hozzáértem a puncijához, ugyanis ilyen finom, lágy szőrrel eddig nem találkoztam, élmény volt simogatni!

Az ujjaimmal nagyon jól előkészítettem a punciját, teljesen nedves volt, amikor odahajoltam, hogy nyaljam. Ekkor ért a második meglepetés. A puncijának nem volt semmilyen íze, illata! Se előtte, se azóta nem volt dolgom ilyen fiatal lánnyal, csak idősebbekkel voltam, azoknak pedig határozott illatuk volt, vagy jó, vagy rossz. (A mostani csajomé például számomra rossz ízű és illatú, ezért őt nem is nyalom.)

Julcsi pár perc nyalás után illedelmesen elélvezett. Figyelmes férfi lévén utána nem molesztáltam, hanem egy ideig simogattam, majd megmasszíroztam a hátát. Láthatóan jól esett neki. Aztán egy darabig beszélgettünk, majd újra elkezdtünk csókolózni úgy, hogy közben simogattuk egymást. Amikor Julcsi ismét jó nedves lett, felhúztam egy gumit és ráfordultam. Nagyon finoman, szép lassan toltam be a farkamat. Úgy félúton járhattam, mikor felszisszent, hogy fáj neki és kért, hogy hagyjam abba. Abbahagytam.

Már nagyon későre járt, ezért felöltöztünk és elkísértem haza. Megbeszéltük, hogy másnap este találkozunk és befejezzük az oktatást. Másnap nem jött fel hozzám a megbeszélt időben és azóta sem találkoztunk, így elmondhatom magamról, hogy csak félig vettem el a szüzességét."

Laci, 25