18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Neked kéne a fa alá egy milliárdos asszony?

2008.12.07. 10:00

"Kit kérnél a fa alá?" sorozatunkban volt már pöttyös szépség, egy bagi boszorkány és a szexi szőke, aki valójában okos. Most itt az idő, hogy bedobjunk egy gazdag asszonyt a fa alá. Jelöltünk Kósa Erika, aki 25,8 milliárd forintjával a leggazdagabb magyar nő és a 14. leggazdagabb magyar ember. Az asszony nyolc éven át óvónőként dolgozott, majd a jobb élet reményében átigazolt a pénzügyi szektorba, és egy osztrák vállalatnál kezdett dolgozni. Tíz ott töltött év után két kollégájával megalapította a Brokernet Holding Zrt.-t, amelynek 43 százalékban tulajdonosa, egyébként pedig a cég értékesítésért és hálózatért felelős alelnöke.

A 44 éves nőnek két lánya van, férje Brokernet Holding Zrt vezérigazgatója és tulajdonosa. Kósa Erika saját bevallása szerint munkamániás és maximalista, de igyekszik odafigyelni az egészséges életmódra, a helyes táplálkozásra és a rendszeres mozgásra. Hobbija a régi szakácskönyvek gyűjtése és a hosszútávfutás.