18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Jenna Jameson Mini Me-vel forgat, de nem úgy

2008.12.12. 11:59

 

Igaz vagy sem, mindenesetre az a hír járja a Adult Fyi-on, hogy Jenna Jameson Mini Me-vel forgat filmet. Még mielőtt beindulnának a piszkos fantáziák, le kell szögeznünk, hogy nem pornóról van szó. Még annak ellenére sem, hogy nem csak Jameson kisasszonynak vannak ezen a téren tapasztalatai: biztosan mindenki emlékszik a kis kópé és volt barátnője, Ranae Shrider házi szexvideójára.

Ugyan már azzal is mindenki tisztában van, hogy bár Verne Troyer termete kicsi, a férfiasságára nem lehet panasz, a pornókirálynő erről az élményről lemarad. Egy igazi filmről van szó, aminek forgatását akkor fogják elkezdeni, amikor Jameson végre lebabázik. Troyer reménykedik abban, hogy a várva várt ikrek időben érkeznek, és így nem kell elhalasztani a filmet. Az egykori pornóstól pedig nem idegen a szakma szolidabb területe sem, visszavonulása után ugyanis a Zombie Stippers című filmben alakított egy hatalmasat: jól levetkőzött.