Kis ember nagy bottal jár, tartja a mondás, és bizonyára mindenki hallotta már a nagy orrú férfiak péniszéről szóló legendákat. Sőt, egyesek arról is meg vannak győződve, hogy a lábméretet nézve is pillanatok alatt megsaccolható gazdája szerszámának nagysága. Na de mi a helyzet a nőknél? Mantak Chia és W.U. Wei Szerelmi reflexológia című könyvében tucatnyi tipizálás található, és ugyan érdemes tudni, hogy régi kínai hiedelmekről van szó, nekünk bejött.


A férfi arcvonásairól:

- A széles és telt ajkak nagyobb hímvesszőt jeleznek.
- A vékony, kis ajkak kisebb hímvesszőt jeleznek.
- A vastag, lapos orr vastag tövű hímvesszőre utalnak.
- A hosszú orr hosszú hímvesszőt jelez.
- A vékony szemhéjú, mély szemek hosszú hímvesszőt jeleznek.
- A sűrű, hosszú szemöldök erőteljes, hosszú hímvesszőt jelez.
- Ha a fülkagyló területe mély, az erőteljes, nagy hímvesszőt jelez.
- A vastag, széles nyak egy férfinál nagyon erőteljes, vastag hímvesszőre utal.


A nő arcvonásairól:

- Ha a száj keskeny és az ajkak vékonyak, a nő hüvelye rövid és szűk. Ellenben, ha a nőnek nagy, széles szája van, akkor a hüvelye is nagy, hosszú és tág.
- Ha a nő ajkai teltek, a hüvelye a bejáratnál széles és nagy.
- Ha az ajkak előreugróak, a hüvely rugalmas, tágulékony, képes egy nagyobb hímvesszőt befogadni. Rugalmas, mozgékony hüvely, bőséges nedvességgel.
- Az apró, szabályosan elrendezett fogakkal rendelkező nő nemi szervei erősek és szabályosan elrendezettek. Hüvelye képes tökéletesen szűken rásimulni a hímvesszőre, maximális érintkezést és dörzsölődést, ezáltal pedig maximális örömérzetet biztosítva.
- Ha a nő orra kicsi és lapos, akkor a hüvelye tág, de rövid.
- Ha a nő orra hosszú, az mély, csőszerű hüvelyt jelez.
- Ha egy nőnek erőteljes, feszes álla van, nincs nagy tokája, az erőteljes nemi szerveket jelez, szabályos és szűk, izmos hüvellyel. Ne feledjük, hogy a test arányai és ereje következtetni enged a nemi szervek méretére és formájára.
- A vékony arcú nő izmos pofacsontokkal vastag, izmokkal teli hüvelyfal birtokosa.
- Az arc gödröcskéi rövid, kis hüvelyt jeleznek. A tágulás képességével. Ez a fajta hüvely képes úgy kitágulni, hogy egy nagyobb hímvesszőt is befogadjon.
- A kidülledő szemek rövid hüvelyt jeleznek.
- Ha egy nő rövidlátással született, az rövid hüvelyt jelez.
- A telt, hosszú, hold alakú szemöldök egészséges, erőteljes, hosszú hüvelyt jelez. Amikor a nő menstruál, a szemöldök szőrszálai erőteljesebben felállnak, mint általában.
- Ha egy nőnek ritka a szemöldöke, az ritkás nemi szőrzetet jelez. A sűrű szemöldök dúsabb testszőrzetre utal.
- A nő szemöldökei között széles terület tág hüvelyt jelez. Amikor a nő szexuális izgalmat él át, ez a terület észrevehetően szélesebb, mint általában.
- A nő fülkagylójának formája megfelel a hüvely formájának, illetve méretének. Egy mély fülcsatorna egészséget, illetve erőteljes hüvelyt jelez.


A hason fekvő nő fenekének formáját figyelve:

- Az erőteljes hajlatú fenék erős szexuális késztetést jelez.
- A magas, hegyes fenék gyenge szexuális késztetést jelez.
- A nagy fenék erős, egészséges nőt, jó feleséget és anyát jelez.
- A domború, kis fenék közepes szexuális késztetést jelez.


A mellekről:

- Ha a nő melle lapos, tányérformájú, avagy kicsi, ez viszonylag alacsony szexuális energiát jelez.
- A szimmetrikus és telt, csésze formájú mell az erős nemi késztetésre utal, és őt tartják szexuálisan a legkívánatosabbnak.
- A labda típusú mell még nagyobb szexuális energiára utal. Ha ez a mell kiterjedt nagy mellbimbókkal határolt, a nő szexuálisan igen erőteljes.
- A hegycsúcs típusú mell kúp alakú, az égnek meredő bimbókkal. Az ilyen típusú nő melegszívű és szenvedélyes.
- Az inga típusú mell kerek, mint egy ingáról lelógó gömb. Ha az ilyen típusú mellet tartó izmok szilárdak, akkor a nő szexuális teljesítőképessége erős. Ha az izmok lazák és petyhüdtek, akkor a szexuális késztetés gyengébb, ha pedig nincs izomzat - pl. idősebb nőknél - akkor a szexuális energia szintje alacsonyabb.