18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A csúnya pasik jobban nyalnak

2008.12.16. 18:00

Anita úgy tapasztalta, hogy azok a férfiak, akikkel nem volt bőkezű a sors, amikor a szépséget osztotta, úgy kompenzálják a hiányosságukat, hogy jobban teljesítenek az ágyban. Dugósblog. Neked is van sztorid? Oszd meg velünk!"Egy nagyvállalatnál dolgozom középvezető beosztásban. A nagyvállalat kihasználja a munkavállalóit, sokat kell dolgoznunk, megbecsülés nélkül. Nekünk, nőknek pedig még többet kell letennünk az asztalra, mint a férfi kollégáinknak, így nem ritka, hogy 12-16 órákat is dolgozom naponta. A karrier mellett nem marad idő egy normális párkapcsolatra, ezért ha már nagyon kész vagyok, munka után beülök a munkahelyemhez közel lévő felkapott pubba és felcsípek egy one night stand (egyéjszakás) pasit. Könnyen kapható férfiból mindig jó a felhozatal, lehet válogatni.Pár hónapja azonban az egyik este ciánoztak a kedvenc pubomban, szinte csak nők voltunk, egyedülálló férfiból csak kettő volt, de azok is rondák voltak. Nekem pedig azonnal szükségem volt valakire, aki levezeti bennem a feszültséget. Kiválasztottam hát a szebbik rondát. Hazafelé a taxiban majdnem meggondoltam magam, mert én mások szerint is nagyon csinos, attraktív nő vagyok, eddig csak jóképű pasikkal kezdtem.

Felmentünk hozzám. Otthon gyorsan megittam két Baileyst, hogy el tudjam viselni a hapsit. Alapvetően szeretek világosban, fény mellett szeretkezni, mert akkor láthatom a szép férfitesteket, amik még inkább felizgatnak. Jelen esetben viszont megmondtam a ronda pasinak, hogy én bizony sötétben szeretem csinálni.

Régebben hozzászoktam és beletörődtem, hogy a gyönyörű fotómodell fiúk önzők és nem nagyon foglalkoznak orálisan velem. A ronda pasi viszont meglepett, mert a simogatás után elkezdett a nyelvével kényeztetni. Ilyen jól eddig még egyetlen pasi sem nyalt, kétszer voltam a csúcson 5 perc alatt! A szeretkezés viszont nem volt vele se jó, se rossz, átlagos volt. Mielőtt kiraktam volna a szűrét, még megkértem, hogy kényeztessen kicsit, ami ismét jó volt, 10 perc alatt 3 orgazmusig jutottam. Az utolsó gyönyör után azon gondolkodtam, hogy elkérem a számát, de miután felkapcsoltam a villanyt, elment a kedvem a számcserétől...

Azóta kétszer voltam ronda pasival (és vagy tízszer széppel), de valahogy a csúnya férfiak jobban szeretnének bizonyítani, néha jobb velük az ágyban."

Anita, 29