Miután Bangó Margit egy jellemtelen, tehetségtelen és üresfejű nőnek ítélte Rubint Rékát, férje, Schobert Norbert eképp védte meg a kreol, jász lányt: „A feleségem őszinte, szókimondó, vidéki lány, akit ezért szeretek - a gyermekeim anyja. A média színpad. Hazudni kell, hogy tapsoljon a közönség. Ő ezt még nem tanulta meg.”

Üresfejű tehetségtelenként támasza családomnak, hű feleség és példás édesanya. Harmincasok táborában, két gyermekkel nemzetközi versenyen ezüstérmes, Arnold Classic-ra készül, 120 ezer eladott filmet értékesített, jótékonysági edzéseket tart, segít a nőtársainak alakjuk és büszkeségük megőrzésében és ebben az évben az év személyi edzője. Birtokosa szakmájában a legrangosabb elismerésnek, a Presenter of the Year-nek" - osztotta meg velünk a legújabb Norbi titkot.
 
Mivel hazudni még nem tud, így az okos kategóriában reménytelen lenne jelölnünk Rubintot, marad hát a szépek csoportja, hiszen – bár az itthoni FHM magazin szeretett volna plusz kilókat az implantátumra, Schobertné mellbedobással nyert a külföldi szexblogokon. Te kicserélnéd Rubint Rékát, ha ott találnád a karácsonyfa alatt?