Az Egyesült Királyság egyik legnagyobb internetes szexáruháza, a LoveHoney rendszeresen frissíti azoknak a szexuális játékszereknek és segédeszközöknek a listáját, amelyek a legkelendőbbek voltak. December huszonnyolcadikán például a hölgyeknek szóló játékszerek közül továbbra is a Jessica Rabbit 2.0 névre hallgató nyuszis vibrátor volt a legnépszerűbb. Ez a pinkben pompázó termék egyébként első helyezett lett a legjobb orgazmus kategóriában a szigetországbeli Sex Toy Awards keretében.

A nőknél a második helyen végzett a We-Vibe klitorális, és a G-pont izgatására is alkalmas vibrátora, amit idén egyébként az év szexjátékszerének kiáltottak ki a Talk Sex With Sue Johanson című kanadai műsor nézői. A We-Vibe terméke ütötte ki az eddig a második helyen tanyázó, Tracey Cox nevével fémjelzett Supersex Bullet Vibratort, ami akár a tenyerünkben is elfér. A Sex Toy Awards 2008 bírái ezt a terméket is egy díjjal jutalmazták. Előnyei közt tartják számon, hogy stílusos és diszkrét.

Klikk!

A férfiaknak szánt termékek közül egy egyszerű, ám bizonyára nagyon hatásos vibráló péniszgyűrű tartózkodik immár hosszabb ideje a lista elején. Egy ilyen kis gyűrű a honlap állítása szerint harminc percig bírja az iramot. Talán nem véletlen, hogy levélfiókunkba naponta több olyan kéretlen e-mail érkezik, melyben természetes vagy szintetikus potencianövelő szereket próbálnak ránk sózni, ugyanis ebben a kategóriában a második legjobban fogyó termék egy kizárólag természetes növényi hatóanyagokból készült pirula. Úgy tűnik, a férfiak is felettébb kedvelik a vibráló örömszerzőket, ugyanis a harmadik helyezett is egy péniszre helyezhető duplagyűrű, amit a LoveHoney Magic Bullet vibrátora tesz teljessé. A felsorolásból természetesen nem maradhatnak ki a párok kedvencei sem. A LoveHoney listájának ezen részét egy csokiból készült testfesték vezeti, és mögötte a házilag barkácsolható vibrátor található. A hatodik helyről a harmadik helyre küzdték fel magukat azokat az apró kis játékok, amiket az ünnepekre való tekintettel egy piros karácsonyi harisnyában helyeztek el.

Klikk!