horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A rezgés új pozitívumot ad a pénisznek

2009.01.01. 16:00

Kiosztottunk egy csomó klassz szexjátékot, és olvasóink közül már többen be is számoltak az eszközökkel szerzett tapasztalataikról. Most újabb kritika következik, ezúttal Boról, a Lelo péniszgyűrűjéről, amit Markus avatott fel.

Bo

 

"Ez volt az első alkalom, hogy péniszgyűrűvel találkoztam, és a külsejét elég meggyőzőnek találtam. Használat előtt kíváncsi voltam, vajon milyen érzés lesz felhúzva, de kiderült, hogy nem lehet észrevenni, hogy van valami az ember nemi szervén. Csak a rezgés érzékelhető, ami pedig kellemes.

A használata elég egyszerű, és még saját töltője is van, így nem kell külön elemekkel bajlódni. A töltő gyorsan feltölti az akkumulátort, és kb négy órán keresztül működik. Elég erősen rezeg, amivel nagyon meg is lepett. Az erős rezgésével a párom szívébe is belopta magát. Egyrészt azért, mert a péniszemnek lett egy újabb pozitív tulajdonsága, ami szerinte az élvezetek netovábbja, másrészt pedig használat közben a rezgő akkumulátor kívülről ingerli a hüvelyét.

Ami engem illet, a rezgés nagyon jó érzés, és külön felemelő, hogy az akkumulátor a zacskókat is izgatja. Tisztítása elég egyszerű, nem kell vele sokat pepecselni, ami külön öröm, hisz szex után nincs kedvem sokáig szórakozni vele. Egy dolog van, ami nem tetszett a játékban, mégpedig az, hogy ha az akkumulátort rátesszük a gyűrűre, egyből bekapcsol, és nincs rajta egy külön ki/be-kapcsoló gomb. Ez azért eléggé hiányzik."