Kaptunk néhány hightech szexjátékot a Lelótól, melyeket gyorsan tovább is adtunk olvasóinknak. Persze tesztelésre. Akkor még nem sejtettük, hogy lesz, akinek függőséget okozunk. Bocs, Kati.

Gigi

"Bár Gigi formájáról többen egy kutya péniszére asszociáltak és a lila külső is extravagáns, nem bántam meg az ismerkedést a furcsa alakú vibrivel. Sőt, olyan élményeket okozott, amilyet eddig még se vibrátornak, se pasinak nem sikerült. Egymás után két G-pont orgazmusom lett, melyet öt hagyományos követett. Gigi függőséget okoz.

Egy magányos este kezdtem barátkozni a közepes méretű darabbal, amelyet G-pont-izgatásra fejlesztettek ki, formájánál fogva viszont kitűnően alkalmas külső izgatásra is. Bár a rezgésének erőssége állítható, rögtön feltekertem maximumra, így viszont másfél perc alatt a csúcsra juttatott. Gondoltam, repetázom és leteszteltem a többi rezgésmódot: a folyamatos rezgésen kívül háromfajta lüktetést lehet állítani, amelyek között az impulzusok között eltelt idő a különbség. A ritkább, de erősebb intenzitású lüktetés nekem jobban bejött, mint a sűrű, de gyengébb rezgés. Ötödik módra kapcsolva hullámszerűen jön az inger, a titok a folyamatos rezgés erősségének ciklikus változtatásában rejlik. Ez a módszer izgatásra nagyon jó, de elmenni nem sikerült tőle.

Gondoltam, rendeltetésszerűen is kipróbálom, és lassú szaggatott lüktetésre állítva megpróbáltam megkeresni a G-pontomat, ha már G-pont vibrátornak hirdetik a terméket. Legnagyobb meglepetésemre újabb másfél perc alatt G-pont orgazmusom lett, amelyet folyamatos rezgésre váltva újabb követett. Kicsit megpihentem, majd kívülről folytattam a játékot, mindenféle erősséggel és rezgésmóddal kísérleteztem. A hancúrt addig folytattam, amíg hét orgazmusig nem jutottam.

Kipróbáltam a kütyüt a pasimmal is, aki először halál féltékeny volt a játékszerre, aztán megtetszett neki az új móka. Órákon keresztül játszadoztunk és nem tartottam attól, hogy az elem szokás szerint a legrosszabbkor fog lemerülni: a vibrátor ugyanis nem elemes, hanem hálózatról tölthető, két óra töltéssel négyórás rezgés érhető el a gyártó szerint, a tapasztalat még ennél is többet mutatott.

Méreténél fogva Gigi simán elfér egy kis női táskában is, a csodás, hófehér selyemtokba rejtve pedig igazán diszkrét. Egy apróságot megemlítenék: lehetne egy hajszálnyit erősebb a rezgésmaximum, hogy külső használatkor se támadjon hiányérzet az ember lányában.

Azért összességében elmondhatom, hogy bársonyos tapintása, tisztíthatósága és igen diszkrét (értsd: alig hallható) hangja jelesre vizsgázott nálam, örömszerző képességét pedig már bemutattam. A függőség nálam már ott tart, hogy sehová sem megyek nélküle, táskámban mindig ott lapul az orgazmus-okozásra mindig kész Gigi, akinek nem kell vacsorát főzni, nem kell kussolni focimeccs alatt, nem fordul horkolva a fal felé és nem hisztizik, ha a hatodik orgazmus után azt mondod: Méééééég!"