Hat hónap letöltendőre ítélte a bíróság múlt héten Janine M Jamest, közismertebb nevén Janine Lindemuldert – olvastuk a registerguard.com-on. A 40 évével pornócsibének már nem nevezhető, inkább a pornótyúkok korába lépett színésznőnek március 10-ével kell a börtönben megjelenni, és ha jókislány lesz, akkor csak egy év felfüggesztettet kap utána. ( Ebből fél évet egy közösségi javító centrumban kell majd kibírnia. )

Lindemulder kisasszony ugyanis nem elég, hogy paráználkodik, még lopott is: házzal, két autóval és mindenféle luxus dologgal lepte meg magát, csak közben elfelejtett az állambácsinak 200 ezer dollárnyi adót fizetni.

Az immáron priuszosnak is nevezhető pornósztár évtizedes leszbipornózása után egyszer már visszavonult, 2004-ben pedig megújult erővel dobta magát újra piacra a Férfifaló ( Maneater ) című filmjével, amiben a rajongók nagy örömére belekóstolt a pasikba is. ( A való életben persze nem volt ezen a téren soha visszafogott, ismert szeretői sorát a Motley Crue frontemberével, Vince Neil-lel nyitotta. ) Most megint eltűnik kis időre a színről, és ki tudja, milyen új ötletekkel és tapasztalattal tér vissza a sittről.