Egy ausztrál férfi átlagosnak még jóindulattal sem nevezhető szabadidős elfoglaltságot talált magának. A pasi azzal tölti éjszakáit, hogy szexboltokat tör fel, majd egy sikátorban szexuális kapcsolatot létesít az elrabolt guminőkkel, akiket aztán gyalázatosan magukra hagy, írja a The Cairns Post.

A helyi boltok tulajdonosai szerint elképzelhető, hogy ugyanaz a férfi tört be immár harmadik alkalommal is az egyik Cairns-i üzletbe, ahonnan elrabolta az összehajtogatott lányokat. A tettes extrém szokása mellett preferálja az akciófilmekbe illő belépőket is; többnyire a falat áttörve érkezik a boltokba, és a furcsaságok tárháza még nem merült ki: a férfi mindig feltakarítja a betörés során keletkezett koszt. Az egyik helyi bolt tulajdonosa, aki a Vogue fedőnévvel leplezte kilétét, a lapnak elmondta, hogy az első esetben öt guminőt is magáévá tett a betörő.

"Ez totálisan perverz dolog. Nagy nyugtalanságot kelt bennünk, hogy egy ilyen ember mászkál az utcán", mondta Vogue, majd hozzátette, a pasi biztosan vonzódik a "Jungel Jane" névre keresztelt babához, mert az minden alkalommal eltűnik. A rendőrség keresi a férfit, a kihasznált guminőkből pedig DNS-mintát és ujjlenyomatot vettek.