18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Zhang Ziyi seggére izgult a strandon Aviv

2009.01.07. 10:53

Szemmel láthatóan nem a szégyenlősség megtestesítője Zhang Ziyi, és a barátját sem nagyon zavarta, hogy bárki lencsevégre kaphatja szolid entyempentyemüket – ahogyan ezt meg is tették. Az Egy gésa emlékiratai című film sztárja félmeztelenül napozott a strandon, amikor pasija, Aviv Nevo hirtelen beindultságból letámadta, és félig-meddig még a bugyijától is megszabadította a színésznőt. Talán még nyelvet is villantott, mindenesetre a fejét belefúrta Zhang formás kis seggébe.

Persze nem újkeletű ez a dolog – már ami a kapcsolatukat illeti: a pekingi születésű leányzó már menyasszony, és idén megy férjhez a leginkább Vivi néven közismert izraeli milliomoshoz. A nem túl csinos ipséről sokat nem lehet tudni, de annyi bizonyos, hogy a világ legbefolyásosabb embereinek listáján a 23. helyezést érte el tavaly, és olyan hírességek melegítették már az ágyát, mint például Kate Moss és Jeisa Chiminazzo.  
 
zhang-ziyi-topless-1