18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Jusson el a csúcsra egy cuki, vibráló seriffel

2009.01.09. 20:00
08

Tavaly a legcsajosabb segédeszközök után összegyűjtöttük a leggyerekesebb segédeszközöket is. Vizi János pszichiáter és szexológus akkor elmondta, nem árt, ha a szexet némi humorral vegyítjük, és a mesehősökről vagy cuki állatokról mintázott segédeszközök segíthetnek ebben. A Gigimo oldalán is található egy-két vicces darab azok számára, akik nem feltétlenül a legexkluzívabb játékszerekre vágynak, hanem inkább a cuki, ám diszkrét holmikra esküsznek. Nekik ajánljuk azokat a mini vibrátorokból álló termékcsaládot, amelynek darabjai többek közt serifet, tűzoltót, szakácsot, nővért, rendőrnőt és légikisasszonyt formáznak néha a Lego-bábukat idéző módon.

A kissé infantilis játékszereket a Gigimo főként olyanoknak ajánlja, akik nagy családban élnek, mivel első pillantásra senki nem szúrja ki, hogy egy vibrátorról van szó. Az apró szexuális játékszerek 7 dollárt és 60 centet (azaz körülbelül 1530 forintot) kóstálnak, és természetesen ehhez jön még a postaköltség. Az oldal termékeit egyébként eredeti és diszkrét csomagolással is kérhetjük, amennyiben nem akarjuk, hogy lelepleződjünk.