18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Jön a virtuális szexmasina

2009.01.12. 10:42

A férfiak hamarosan képesek lesznek pornóvideó nézése közben ugyanazt érzékelni, amit a filmben szereplő férfitársuk - adta hírül a Független Hírügynökség. Ezt ígéri a RealTouch elnevezésű berendezés, amelyet a hét végén mutattak be Las Vegasban az éves szexexpón.

A készülék egy tenyérben elférő henger, amely szintetikus gumival van bélelve, benne sikosító-befecskendező, melegítő és egyéb berendezésekkel. A gumin megfelelő rés van egy bizonyos férfitestrész beogadására. Az USB-n keresztül számítógéphez kapcsolt szexszerkentyű segítségével a pornóvideó letöltése közben a férfi néző ugyanazt érezheti, amit a videó férfi szereplői, állítja a feltaláló, az amerikai űrhivatal egykori mérnöke.

A RealTouch-videók percenként 1 dollárért lesznek nézhetők. Maga az érzékelőkészülék 150 dollárba kerül majd. A szextechnika legújabb vívmánya februárban kerül az amerikai piacra, a nemzetközi forgalmazást az év közepén kezdik el.