18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Háromezerért újra szűz lehet

2009.01.13. 17:45

Ha valaki visszasírná szüzességét, akkor neki találták fel az eldobható műszűzhártyát, mellyel bármikor szimulálható az első éjszaka. Hogy ki vágyik erre, arról mondjuk lövésünk sincs, de legalább olcsó: mindössze 3000 forintba kerül. És persze japán. Mi más?

 

A cuccot már 1993-ban feltalálták, és 2000-re meg is hódította egész Ázsiát. Használata egyszerű, csak fel kell rakni a vaginába 15-20 perccel szex előtt, és nem kell meglepődni, hogy ott kitágul és szűkre varázsolja a puncit. Behatoláskor, ahogy egy jó szűzhártyához illik, kilövell egy kevés vérnek tűnő folyadékot, persze nem túl sokat, csak egy keveset a hitelesség kedvéért. A gyártó szerint, ha az ember ügyesen nyögdécsel és sikoltozik az aktus alatt, a pasi rá sem jön, hogy nem szűz nővel volt dolga. Persze a használat után a maradék trutyit szépen ki kell mosni, és nem kell félni: nincs mellékhatása és nem okoz allergiás reakciót. Hozzánk 30 napon belül szállítják.