18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kentaurpornóval riogatnak a mitológia rajongói

2009.01.29. 11:23

Történt egyszer, hogy Héra felkerekedett, hogy keressen magának valakit, akivel megbosszulhatja Zeusz hűtlenkedését. Ixiónt szemelte ki erre a célra, de hamar Zeusz fülébe jutott, hogy az asszony félre akar lépni, ezért egy felhőből megformázta Héra alakját, Ixión pedig ezt a felhő-istennőt döngette meg. Nem elég ez a fajta lúzerség, a felhő még teherbe is esett, így született meg Kentaur, aki viszont a vadlovak kancáira kattant, és szép lassan ellepték a birodalmat a félig ló, félig ember alakú teremtmények. A kentaurok előszeretettel borozgattak, egy-egy lerészegedés alkalmával pedig szüzeket raboltak el, és kicsit elszórakoztak velük.

Az ilyen csodálatos görög mítoszok ihlethették meg az alábbi 3 dimenziós pornófilm alkotóit is, akik nem kis részletességgel szemléltetik a produkcióban, hogyan is történhetett meg egy-egy ilyen aktus. A videó kemény pornótartalma miatt viráglelkű olvasónk most csukják be a szemüket ( mi több, a play gomb megnyomása sem kötelező ), de aki szeretné mélyebben beleásni magát a mitólógiába, annak hajrá. ( Fájni fog. ) Van, akinek bejönnek az ilyen filmek?