Egyre több és több lábimádó oldalba botlunk böngészés közben. Mivel William Rossi Sex life of foot and shoe című tanulmányában igencsak sérelmezi, hogy még mindig üldöznivaló perverziónak számít a lábfétis, feltettük a kérdést: valóban perverz az, akit egy női/férfi láb hoz szexuális izgalomba?

Akiknek volt már része a lábszexben, csodálatos élményről számolnak be: Egymással szemben ültünk és élveztük a meleg fürdőt, amikor egyszer csak azt kezdtem érezni, hogy a lábaival a víz alatt elkezdi simogatni a farkam. Nagyon profin csinálta, először csak simogatta a dákómat, aztán amikor már elég kemény lett, a lábai közé vette és úgy élveztem tovább! Ráállt egy ritmusra és fáradhatatlanul izgatta a farkamat. Még jó hogy előtte volt néhány menet, mert különben tuti hamar eldurrantam volna, így azonban jó sokáig részesülhettem ebben a csodálatos élvezetben! A farkam annyira kemény lett, mint még sohasem szerintem, a szívem majd kiugrott a helyéről, és vadul ziháltam az élvezettől (el is úsztattam a fél fürdőt, annyi vizet kifröcsköltem), szinte extázisban voltam!” – mesélte el történetét az egyik internetes fórum kommentelője.
 
A témával egyre több pornórendező is foglalkozik, szerintük sem árt, ha a mai generáció leányzói megtanulják a technikát: