Tegnap Stella LaRocca bálnatestét lepleztük le, ám úgy tűnik, nem zárult be ennyivel a kör, már ami a Benkő-féle Mónika Showba meghívott vendégek szexuális életét illeti. Aki nézte a hétfői adást, még biztosan emlékszik Gyuri bá’ karakteres fejére – de véleményére a kékszakállú faszharcosról nem valószínű, ezért segítünk: „Vannak természeti szükségletek, egészségügyi szükségletek, de hát azt nem nyilvánosság előtt kéne elrendezni, mint ahogyan ő tette” – nyilatkozta szigorúan az úriember az RTL Klub kamerájának.
 
 
 
 
A lantművész nem sértődött meg, mi több, még vendégül is látta az öreget egy uzsonna erejéig.
 
Ha illő dolog lenne ilyen esetben a sziporkázás, köszönvén Benkő vendégszeretetének és az asztalon látott borospohárnak, egy furfangos csavarral – csak így, bulvárosan - máris a lényegre térhetnénk: Botrány! Gyuri bácsi bort iszik és vizet prédikál! ( Egyébként csak grandpa pornóban szerepel. )
 
Szóval öregember nem vénember - ahogyan a mondás is tartja - élő bizonyíték erre a mi kopasz ipsénk, akiről megszámlálhatatlan mennyiségű fotó és videó került elő. Old&young, na meg a grandpa pornó: mond bárkinek bármit is ez a kifejezés? Akinek nem, ismerkedjen György galériájával, saját felelősségére.
Klikk még több Gyuri bácsiért!