horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megnézhető a marcali tanárnő pornóvideója

2009.02.06. 16:41

Pár napja még csak pornóképeivel sokkolta a marcali nyelvtanárnő a viráglelkű népet, azóta viszont már a fotók eredete, egy szaftos pornófilm is előkerült. "Sziasztok! Mivel bejön az oldalatok, itt vagyunk! A puncim nagyon éhes, szereti a farkincákat és szeret sokat élvezni. Kedvesem nem féltékeny, szeretjük a bulikat több pasival, ahol engem nagyon megdugnak a farkincák, kettő is bemegy egyszerre, és ez a legcsúcsabb kéj" - írta a  szexpartnerkeresőn bemutatkozó szövegében a 25 éves M. Eszter, akit tanítványai buktattak le az iskola vezetősége előtt.

A tanárnő egyből elhagyta az intézményt, felmondását kompromittáló hatású ifjúkori meggondolatlanságával indokolta ( szép kifejezés, mindenki építse bele a szókincsébe ). Hogy ez mit is takar pontosan, azt most már ország-világ megnézheti, a pajzán tanerő anno a következő szöveget mellékelte a feltöltött videóhoz: "Küldtünk képeket szexbulinkról úgy 2 hónapja. Nekünk nagyon bejön a két pasi egy csaj felállás, ezt a videót egyik barátunk segített felvenni. Amúgy a lukamba két fütyi megy be a videón :D Sziasztok!"