Sok reklámba és kevés információba botlunk feszt az interneten, már ami a szexjátékokat illeti. Hadat üzentünk hát az erotikus eszközöknek: megrendeltük, megkaptuk és kipróbáltuk a legbizarrabb kinézetű játékszereket – mint például ezt a péniszmandzsettát.

 

( Akinek van kedve csatlakozni a sorozatunkhoz és önjelölt tesztelőként besegíteni nekünk, az jelentkezzen a velvet@mail.velvet.hu címen, és ingyenesen juthat az általa kiválasztott termékhez egy élménybeszámolóért cserébe. )

 

Kicsi katapult – adta szösszenetének címeként Vezér, aki egyből lecsapott a furcsa szerkezetre, és még aznap éjjel bevonta az ágyba Akcióhősünket, anyuka örömére.

 

„A dobozt kinyitva a hitetlenkedés az első: ezt nem tudom, ezt nem lehet felhúzni. Valóban elég szűk a szilikongyűrű közepén levő lyuk, de tágítható, egy csepp síkosítóval tényleg fel lehet húzni. Kenőanyag nélkül a felhelyezés fájdalmas, ha pedig túl sokat teszünk a hímtagra, akkor mókásan kilő, katapultnak használhatjuk az amúgy szexuális örömszerzésre kitalált bibircsókos vackot.

 

 

 

 
Békés európai méretem ellenére szűk a cucc – vannak olyan pózok, ahol hosszú távon kifejezetten kényelmetlen ( 13 cm jellemző az átlag európaira, a franciáké átlag 15,48, a görögöké 12,48, nem mindegy ám, kedves Vezér, most akkor mennyi is az annyi, hm, hm, hm? / a szerk. / ). Férfinak talán hátulról a legkényelmesebb benne a munka, viszont ilyenkor a legkevésbé hatékony, hisz az apró bütykök kevésbé érzékeny területeket stimulálnak a női nemi szerven. A partneremnek a klasszikus, anyuka alul-apuka felül volt telitalálat, nekem meg a legkevésbé otthonos.

 

Alternatív felhasználásra is alkalmas, ujjra húzva is kényeztethetjük a kedvest – onnantól, hogy megszoktuk a mesterséges örömforrást, jó barát lehet. Ha nem lenne túl szoros, akkor az egész aktus során ellenne a farok tövében, így inkább időzíteni kell – de jó helyen és jó időben igazi telitalálat lehet."