Kovi aztán jól ismeri a férfiak igényeit, ezen felbuzdulva pedig most olyan pornófilmet csinál, amiben a nők lenyelik a pasik spermáját. „Tudom, ez a dolog megosztja a közönséget, mert sokak számára gusztustalan” – írta le tapasztalatait blogjában a magyar pornópápa, aki egyébként e pont után máris magasról tojt arra, kinek mi nem tetszik, sőt, büszkén számolt be arról, hogy ezt a nyelős részt még meg is variálták kicsit.

 

„Volt olyan jelenet, ahol az óvszerből szürcsölte ki Simony Diamond a spermát, Diana King egy üvegpohárból itta ki, Sorana kicsurgatta a szájából egy fekete tányérra, és onnan szívta vissza, Szilvia Lauren egy tükörrel csinálta meg ugyanezt és Lea Lexis pedig egy üvegtölcsérből szívta ki partnerének a spermáját" – újságolta Kovi, aki később azon akadt fenn, hogy az egyik pornócsibe nem vállalta be, hogy pohárból kelljen kiinnia az anyagot, de az nem zavarta, ha a srác beleélvezett a szájába.
 

 

Nem is olyan régen a rendező még arról beszélt, hogy véget kell, hogy érjen a nők megalázásának az időszaka, és hogy a megújuláshoz meg kell célozni egy új réteget, méghozzá a női nézőket. Meg hogy ők pont ezen dolgoznak. ( Már akkor büdös volt ebben valami, egy pornórendező ugyanis mi másért akarná a magasba emelni a nőket, mint hogy jobb belátás nyíljon a szoknyájuk alá? ) Pár nappal később pedig tányérból itatja a spermát a csajokkal, hát, orbitális haladás.

 

Mindezek után már abban sem bízunk, hogy a nők képesek lennének megmenteni a pornóipart. Gondoljunk csak bele, mi történne, ha a gyengébbik nem a spermaszürcsölés után szabad kezet kapna a rendezésben: több évtizednyi mennyiségű megaláztatásért vennének revansot, és minden férfi szereplő a saját kéjnedvében fuldokolna.