A sorozatos tanárpornó után kiderült, hogy a diákok előszeretettel tanulnak a pedagógusoktól: a Rendőrtiszti Főiskola öt tanulója kollégiumi szobájában pornót forgatott. A képsorokon két lány és két fiú elégíti ki egymást részegen, és miután a sörösüvegek kiürültek, azok is a megfelelő helyre kerültek – adta hírül a Blikk. A szado-mazo akciót ötödik társuk lefilmezte, a felvételek pedig felkerültek az internetre, így bukott le a kis csoport. A videót azóta a főiskola kérésére eltávolították a világhálóról.
 
– Úgy tudom, miután az érintett két lány másnap kijózanodott, azonnal útnak indult, hogy begyűjtsék a felvételeket, de akkor már késő volt. A srác, aki felvette, felrakta a világhálóra. Itt a suliban mindenki egymásnak küldözgette a felvételt – mesélte az egyik hallgató, akitől a lap azt is megtudta, hogy a felvételt készítő diák szülei rendőrök, és az iskolát okolják a történtekért. A szülők szerint ugyanis fiuk az alatt a néhány hónap alatt változott meg, amióta a Rendőrtiszti Főiskolára járt. A felsőoktatási intézmény igazgatóhelyettese viszont más véleménnyel van az ügyről.
 
December 21-én történt az eset, a vezetőséghez pedig január 5-én jutottak el a felvételek. Mind az öt érintett tanuló önszántából hagyta el az iskolát, mivel tudhatták, hogy a fegyelmi vizsgálat eredménye után mindenképpen menniük kell – nyilatkozta dr. Fórizs Sándor nyugalmazott rendőr dandártábornok, aki szerint a főiskolán nincs helye az ilyen tanulóknak.