18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A lúzer análkirálynő újra támad

2009.02.23. 19:01

 

Két évig tartó depresszióval és kábítószer-függőséggel való csata után Taryn Thomas bejelentette visszatérését. A lelkes pornóbige nem titkolt szándéka, hogy bebizonyítsa, még mindig a legjobbak között van a helye. Thomas 2005-ben, 18 évesen dugta be magát a szakmába, a Lightspeed Media-nek kezdett el dolgozni. Egy évvel később egy sajnálatos munkahelyi balesetet szenvedett - mit szépítsünk a dolgon: csúnyán berepedt a végbélnyílása. Kis időre visszavonulót fújtak neki, ő viszont nem bírt nyugodtan a fenekén ülni, unalmában rászokott a kokainra és a gyógyszerekre. Aztán csak megjött az esze, és három hónapig tartó folyamatos belőtt állapot után összecsomagolt, és hazaköltözött Arizonába józanodni.
 
A terápia olyan jól sikerült, hogy készen áll újra belevetni magát a munkába: beújított egy ügynököt, és készülőben van a honlapja is, ahol már most több mint 250 galéria várja a rajongókat – mesélte az AVN-nek. Többek között azt is megígérte, hogy minden eddiginél rosszabb kislányt fogunk viszontlátni. Hát, legalább a határok nem szűkek ebben a szakmában, azokat lehet feszegetni.