"Nagyon szép lány volt a húgom, előfordult, hogy megkívántam, és szerelmeskedtünk" - mondta a Tabu Tv műsorában Monique Covet, azt viszont kevesen tudják, hogy kényes téma érintettje évekkel ezelőtt meghalt kábítószer túladagolásban. Ez a tény viszont a legkevésbé sem zavarja a kitárulkozásban a pornószínésznőt.
 
Covet mai napig az apját okolja testvére halála miatt, a férfi viszont állítja, hogy a legelső adag kábítószert pont a pornós adta be a húgának. „Ha lánnyal szeretnék szexelni, biztos, hogy egy csinos, szép lányt választok, valószínűleg mert én is ilyen típus vagyok” – ugrotta át a múltat Covet. ”Sok leszbikus kapcsolatban ez egyik fél férfias, erős testalkatú, de engem egyáltalán nem vonzanak a férfias lányok. Meg hát leszbikus sem vagyok."
 
Egyébként ismét forgat, nemrég írt alá egy ötéves szerződést. A siker érdekében még a seggét is megcsináltatta, így nem túlzottan volt szerencsés a szombat esti Dungeon Club szado-mazo partiján kiválasztott szerkója. Sőt, egyáltalán nem.
 
A galéria nem csak heges segget tartalmaz, hanem pucér bácsit és a farkát is, már amennyi látszik belőle. Nem a bácsiból.
 
Aki eddig végignézte, és még mindig elmúlt 18, kattintson