horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Banánszopással bizonyítják a pasik férfiasságukat

2009.03.05. 11:00

Lassan ott tartunk, hogy a hetero pasikat az különbözteti meg a homoszexuálisoktól, hogy az elsők igazi pénisz helyett csak banánt szopnak. Minden ott kezdődött, amikor pár hetero hadat üzent a meleg fiúknak, és frappánsnak tűnő fricskaként figurázni kezdték őket. Hogy miért gondolták, hogy épp a röhögve történő banánszopással bizonyítják be férfiasságukat, az egy nagy kérdőjelet okozott bennünk, mindenesetre a videomegosztókat ellepték a hasonló jellegű felvételek: vicces fiatalok úton-útfélen, bulikban azt próbálgatják, hogyan kaphatják be a homoszexuálisok a méretes farkakat.

A felvételek között egyébként született tehetségeket is fel lehet fedezni, Szalontai Ági banánszopása amatőr próbálkozás a videókon szórakozó hülyegyerekekhez képest. Az ilyen látványok után persze nem véletlenül fogalmazódik meg az emberben: vajon a nők vagy a férfiak csinálják jobban? Mert idiótaságban versenybe sem lehet szállni az erősebbik nemmel szemben, az biztos.