horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Pornóparódiával büntet a Scooby Doo forgatókönyvírója

2009.03.06. 20:20

 

Minden ott kezdődött, amikor három fiútestvér azon tanakodott, hogyan lehetne még a prűd embereket is rászoktatni a pornóra. Arra jutottak, hogy csak a lényeget ( a dugást ) kell kiirtani a produkcióból, és ha minden más elem ( izomagyú pasik, affektáló csajok, csapnivaló színjátszás, hülyébbnél hülyébb szituációk és helyszínek, alaphangok ) marad, akkor már csak egy kis humorral megspékelik, és máris újra fogyasztható lesz.
 
Rövid időn belül megszületett a PG Porn, és a Gunn testvérek olyan neveket sorakoztattak fel, mint például Captain Hammer, Nathan Fillion ( aki egyébként a Született feleségekből lehet ismerős: Katherine férjét játssza ), Aria Giovanni, Jenna Haze vagy Belladonna. A filmes szakmában persze az ötletgazdák sem ismeretlenek, James Gunn például a Scooby Doo fogatókönyvírója és társproducere. A siker nem maradt el, a paródiák pedig egymást követik: James Gunn hol rajzfilmfigurákat kelt életre, hol hard musicalt varázsol a forró helyzetből. A célját pedig elérte, a szereplőket már azok is felismerik, akik egyébként nem rajonganak a pornóért.