Aminek itthon még nincs meg a kialakult kultúrája, az Los Angelesben már virágzik. Egy fétis webáruház a napokban bejelentette, hogy egy iskola keretén belül ad lehetőséget minden olyan kezdő BDSM gyakorló számára, akik még jobban el szeretnének merülni a fétis műfajaiban.
 
A Stockroom Universityn keresztül egy olyan műhely-sorozat jött létre, ahol a diákok az alapoktól kezdve akár művészi szinten elsajátíthatják a BDSM életmód minden csínját-bínját. „Az oktatás tapasztalt szakértők bevonásával folyik” – mesélte Casey O'Connell a cég marketing koordinátora. „Az első órákon általános bevezetés lesz a témák sorába, mint például a latex-fétis divat, mellbimbó ingerlés, a későbbiek folyamán viszont beleássuk magunkat a keményebb magba is. Az érdeklődők megtanulhatják a húgycső használatát a szexuális gyönyörökhöz, a japán kötözés módszerereit, és az elekroszex is terítékre kerül.”
 
Az iskola persze nem csak a gyakorlati, hanem az elméleti részre is nagy hangsúlyt fektet, így például a tanoncok okosabbak lesznek a női uralkodás pszichológiájával is. Dominák egybehangzó véleménye szerint ez a hajlam mindenkiben ott lakozik, főleg, amióta az emberek túlnyomó része a pörgős, stresszes életmódba kényszerül. Ezt a fajta feszültséget viszont csak radikális eszközökkel lehet felszabadítani. Antidepresszáns helyett elő hát a korbáccsal, bár az ötletgazda Stockroom honlapját nézegetve az eszközök ismeretében is alaposan le vagyunk maradva.