horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A leghülyébb házi készítésű maszturbátorok

2009.03.11. 15:12

A maszturbációra használható kellékek listája szinte végtelen. A háztartásban fellelhető tárgyak sokaságát sorolhatnánk fel, kezdve a répától az uborkán át a dezodoros flakonig, de már hüvelybe szorult Barbie babáról is megemlékezett a szakirodalom.

Eltekintve attól az apró kockázattól, hogy ami bemegy, az nem minden esetben jön ki, a nők dolga könnyűnek is mondható, ha leleményességről van szó. Na de mit tehetnek azok a férfiak, akik a marok marcsi helyett valami újra vágynak és sokallják a szexshopok árait? Marad a lékelt dinnye, az amerikai pite, vagy vannak más megoldások is?

A válasz után kutatva bukkantunk rá az alábbi ötletekre, és ugyan murisnak tűnhetnek, azért ne feledjük Hszing úr esetét a paddal, és azt is gondoljuk át jó párszor, hogy mibe ütjük bele a farkunkat. Csak egy rossz mozdulat, és lehet, hogy rövid időn belül egy vadidegen orvos fogja nézni, hogyan feszül a nemi szerven szerelmünk tárgya.

Művagina üvegből

 

Legomaszturbátor

Fleshlight utánzat

Babafejből

Törülközőből

Praktikusan