18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Hová dugjuk árván maradt vibrátorunkat? Dizájn ötletek Milánóból

2009.03.15. 13:07

 

Április 22-től nyitja meg kapuját Milánóban a Love Design kiállítás, ahol hat napon keresztül húsz kiemelkedő tervező ( többek között Arik Levy és Matali Crasset ) erotikus témájú munkája lesz közszemlére téve. A rendezvény persze több érdekességgel is fog szolgálni, kedvenc részünk ebből a berendezési tárgyakkal kombinált szexjátékok bemutatója.
 
Matteo Cibic például a Bibelot Sexual sorozata részeként igazán őrült ötlettel állt elő, amikor megtervezte a kizárólag felnőtt használatra készült éjjeli lámpáját. A szerkezet ugyanis egy dildót rejt magában, de a méretes csodával nem ér véget a meglepetés: amikor a játékszert eltávolítják, a lámpa alapértelmezett fehér fénye átvált romantikus vörösbe.
 
A kiállítás ezen kívül még jó pár olyan háztartási kiegészítőt mutat be, ahol a dizájn és a szexualitás szorosan egymáshoz kapcsolódik, egyben ötleteket is ad, hová dugjuk a vibrátorunkat, amikor épp nem használjuk.