Februárban még a folytatást vártuk, mostanra pedig megkaptuk a következő tanárnő esetét is egy újabb szexbotrány keretén belül. A tendenciát kissé elcsúfítja, hogy jelen esetben nem nyelvtanárról, hanem egy fizika szakos pedagógusról van szó, de mindez a lényegen nem változtat. Az Aktív riportja szerint most egy Tolna megyei tanárnő bukott le szexfotóival, amit állítólag három évvel ezelőtt pakolt fel egy társkereső oldalra. Egy jószándékú ismerőse viszont egyből továbbküldte a felvételeket, amik az egyik diákhoz, Hostányszki Gáborhoz is eljutottak. Rövid idő elteltével már az egész iskola a meztelenül pózoló pedagóguson szórakozott.
 
Az iskolaigazgató egyből példát statuált, és 30 napra felfüggesztette a kamaszt, mi több, még azzal is meggyanúsította a srácot, hogy a fotót ő montírozta össze. Az Aktívnak nyilatkozott a gyermek édesanyja is, aki felháborítónak tartja az iskola eljárását az ügyben. Valójában nem a fenyítéssel van problémája, hanem azzal, hogy hazugsággal vádolják a fiát. Ráadásul az ügy kirobbanása után megjelent a tanárnő pasija is, aki megfenyegette a 14 éves gyereket.
 
Az intézmény nem kívánt nyilatkozni, a marcali tanárnő esetével szemben pedig a fizikatanárnő továbbra is oktathat az iskolában.