18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Vizespóló versenyen puncit mutat a magyar asszony

2009.03.30. 10:26

 

Hétvégén lezárult a Goldengate vizespólós amatőr szépségversenye, ahol a kiírás értelmében nem szabtak határt annak, hogy a póló mennyire látszódjon, illetve, hogy a vizes pólók mellett milyen testrészek szerepeljenek a pályamunkákon. A magyar asszonyoknak sem kellett több, így eltekintve attól, hogy nem csikló- és pucsítóverseny szerepelt a címben, a nedves felsővel borított cicis fotók mellett a legtöbb versenyző megmutatta, amit meg lehet. És hát lévén Goldengate, mindent lehetett.
 
Így esett, hogy az első helyezést a fazon pina, húsos punci, orál, és egyéb izgalmas címszavakkal ellátott galéria vitte – a nyerő páros pedig 300 eurót zsebelt be. A második helyezett - akinek teste már nem ismeretlen a pornómagazin olvasói számára - 200 euróval lett gazdagabb, a harmadik versenyző pedig 100 eurót kapott.
 
A dobogós helyezettek fotóira kattintva mindenki eldöntheti, hogy ki az, aki megérdemelte a díjat. Akinek mindez nem elég, a Goldengate honlapján még több fogalomzavarban szenvedő magyar asszony képei közül mazsolázhat sajtburger punci, punciba élvezés vagy akár hardcore tagekkel jelölve.
 

1. helyezett


 
kettenbp

2. helyezett

attitude

3. helyezett

Kleopatra