horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Győzike a pornóipar Casanovája

2009.04.01. 20:10

 

Nem volt menekvés, a Muffint is elérte az április 1-jén kitörő Győzike-láz. Mint ahogyan arról a Velvet szex rovatában is megemlékeztünk, Gáspár Győző neve már szorosan kapcsolódik a pornóiparhoz, még ha csak passzív szerepet is játszik a történetben. Ki tudja azt.
 
A roma Casanova kamu szeretőit többek között Bobák Renáta is színesítette, aki az RTL Klubot és a Blikket kereste fel azzal a sztorival, hogy egy kocsma vécéjében kefélt a showmannel – mi több, még teherbe is esett tőle. Még mielőtt bárki bitliszt kiáltana, szólunk, hogy igen, tudjuk, hogy ősrégi felvételről van szó, de nem kezdődhet új nap anélkül, hogy ez a videó kimaradjon az összeállításból. Szóval, miután a mi kis pornókarrierre vágyó Bobákunk töredelmesen bevallotta, hogy mégsem kettyintett Győzikével, a juj.hu-nak akadt felesleges húszezer forintja, hogy megnézzék, mire képes ez a lány ennyi pénzért. Azóta ők többször is megnézték, és aki lemaradt volna, most pótolhatja. Körmendit meg nagyon szeretjük, ahogyan a riport alatt mondja, hogy: úgy.
Hát hogy is másképp.
 
15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft