horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Péniszek lepték el Kawasaki városát

2009.04.07. 21:17

Japánban lezajlott hétvégén az évszázados hagyományokkal rendelkező rendezvény, az acél fallosz fesztivál, pontosabban a Kanamara Matsuri. A legelső ilyen eseményre még az 1600-as években került sor Kawasakiban, ahol a prostituáltak annak idején egy szentély előtt imádkoztak azért, hogy ne kapjanak el nemi betegségeket. Később a Kanamara Matsurin már termékenységükért fohászkodtak.

A városba idén is több ezren özönlöttek, hogy aktív résztvevői, vagy csak szimpla szemtanúi legyenek a nagyszabású és látványos rendezvénynek. Mint ahogyan a fesztivál nevében is benne van, a központi téma a pénisz, és ebből kiindulva a becses szervet hihetetlen változatossággal és megszámlálhatatlan mennyiségben jelenítik meg az ünnepen. Fából faragott szobrok, képek, pénisz alakú zöldségek, gyümölcsök és nyalókák voltak az idei kellékek és kiegészítők, a gigantikus rózsaszín fallosz oltárt pedig transzszexuálisok és transzvesztiták vonszolták végig az utcákon. A bevételt mára már az AIDS elleni harcra fordítják a szervezők.