18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A sárkányé, az már igen!

2009.04.13. 17:53

 

Nem is igazi királylány az, aki nem érezte még a sárkánynak a péniszét – valami ilyesmi derül ki a közismert és ősrégi felnőtteknek szánt viccből is, na meg utalás arra, hogy aki egyszer már kipróbálta a gigantikus farkat, lekicsinyli a szőke hercegét.
 
A sárkányok ideje lejárt, (mondjuk mára a szőke hercegek is kihaltak), de egy cég úgy gondolta, miért is ne érezhetnék a nők igazi királylánynak magukat a XXI. században is. Vagy legalábbis ilyesmi járhatott az alkotók fejében, amikor a piacra dobtak tucatnyi sárkány dildót. Esetleg a fantasy rajongóknak akartak kedveskedni az „élethű” másolatokkal, ki tudja, a végeredményt elnézve oly mindegy.
 
A Bad Dragon honlapján egyébként nem csak a mesefigura műpéniszét lehet a virtuális kosárba dobni, hanem rendelkezésre áll többek között kardszárnyú delfiné és rókáé is, a gyártók pedig mindenkit biztosítanak arról, hogy az eljárás alatt egyetlen állatkának és mesebeli lénynek nem görbült egy hajszála sem. Még szerencse.